Aflați cine este șoferul cel mai eficient din punct de vedere al utilizării combustibilului

Combustibil și mediu

Prin acest serviciu, aflați care șofer conduce cel mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și cine are nevoie de instruire și asistență. Arată unde se pot face economii. Creează rapoarte privind nivelul de emisii. Poate contribui la reducerea nivelului de CO2.

Mai multe despre serviciul „Fuel and Environment”
Urmăriți performanța pentru a afla care este șoferul cel mai indicat pentru activități individuale.

Timpi de condus

Aflați care este șoferul cel mai indicat pentru o activitate nouă. Descărcați automat memoria tahografului, reducând munca manuală și timpul de administrare. Primiți alerte proactive care vă vor ajuta să respectați legislația privind numărul de ore de condus.

Vreți să aflați mai multe despre timpii de condus?
Poziționare: vă ajută să planificați

Poziționare

De la poziția autocamionului (la nivel de stradă), la informații detaliate despre șofer, viteză, încărcătură și tipul autovehiculului. Utilizați serviciul de poziționare pentru a planifica, a accesa și a conduce afacerea într-un mod mai profitabil.

Explorați serviciul Poziționare
Mesageria vă pune în contact cu autocamionul

Mesagerie

Cu ajutorul serviciului de mesagerie, puteți să luați legătura cu autocamionul în orice moment, pentru a le oferi șoferilor informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii mai bune când se află pe drum. În schimbul unei taxe lunare fixe, puteți să comunicați cu autocamioanele dumneavoastră oricât doriți, indiferent de locația acestora.

Descoperiți serviciul Mesagerie
Accesați instantaneu informațiile referitoare la flotă și combustibil.

Aplicația Dynafleet

Accesați imediat informațiile referitoare la flotă și combustibil. Comparați punctajele șoferilor privind consumul de combustibil în câteva secunde. Luați decizii importante din mers. Aplicația Dynafleet se descarcă gratuit, este ușor de utilizat și poate fi accesată de pe smartphone sau tabletă. Așadar, oriunde v-ați afla, veți fi mereu informat.

Vedeți ce poate face aplicația Dynafleet
Contactați-ne

Faceți următorul pas

Pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă gestionați flota și să obțineți o ofertă, trimiteți-ne un mesaj sau treceți să ne salutați.

Unde ne găsiți