Tehnicienii de service bine pregătiți care execută serviciile adecvate înseamnă o disponibilitate ridicată

Servicii specifice atelierului

Service-ul potrivit. Cei mai buni tehnicieni. Piese de înaltă calitate Service-ul Volvo Trucks vă ajută să exploatați autocamionul dumneavoastră cu eficiență maximă. Faceți-vă din timp o programare la service și aflați mai multe despre modul în care monitorizăm condiția unui autocamion – chiar și atunci când este pe drum.

Mai multe despre serviciile specifice atelierului
Faceți economii la combustibil de până la 5%, fără niciun efort

Consiliere privind consumul de combustibil

Reduceți consumul de combustibil cu până la 5 %. Consilierii noștri personali privind utilizarea combustibilului vă oferă analize și recomandări pentru a vă ajuta să reduceți costurile în mod continuu.

Aflați ce poate face pentru dumneavoastră serviciul Consiliere combustibil
Dynafleet vă ajută să preluați controlul asupra rezultatelor finale

Managementul flotei

Cunoașterea este cheia oricărei afaceri profitabile. Iar Dynafleet este cheia succesului operațiilor dumneavoastră de transport. Oferă abilități detaliate de management al flotei și informații esențiale pentru administrarea tuturor aspectelor operațiunilor dumneavoastră.

Descoperiți modul în care Dynafleet vă poate îmbunătăți afacerea
Cursurile Perfecționare șoferi vă ajută să beneficiați la maximum de autocamionul dumneavoastră

Perfecționare șoferi Volvo Trucks

Un autocamion premium merită un șofer pe măsură. Investind în cursurile Volvo Trucks de perfecționare a șoferilor îi veți ajuta pe aceștia să beneficieze la maximum de autocamioanele dumneavoastră – ceea ce va duce la îmbunătățiri la nivelul eficienței combustibililor, productivității și siguranței.

Aflați mai multe despre Perfecționare șoferi
Găsiți asistența corespunzătoare cu Volvo Financial Services

Volvo Financial Services

În ansamblu, autocamionul reprezintă doar o parte a activității dumneavoastră. Trebuie finanțat, achitat și asigurat. Aici intervin Volvo Financial Services. Ne cunoaștem activitatea și vă putem oferi un plan perfect adaptat nevoilor dumneavoastră.

Promo dealer de contact

Doriți să aflați mai multe?

Aflați mai multe despre gama de servicii pe care le oferim – vă vom ajuta să descoperiți ce este cel mai bine pentru afacerea dumneavoastră, vă vom propune o soluție și vă vom face o ofertă.

Contactați-ne