PREMIUM TRUCKS

10 matches

1 of 1

  • Dorind să crească siguranța bicicliștilor și a pietonilor, dar și să faciliteze munca șoferilor, Volvo Trucks introduce acum o gamă de noi sisteme de siguranță pentru vehiculele sale.

  • Volvo Trucks a semnat o scrisoare de intenție, pentru vânzarea a 1.000 de camioane electrice, începând de acum, până în 2030, către Holcim, unul dintre cei mai mari furnizori din lume de soluții pentru segmentul de construcții. Aceasta reprezintă cea mai mare comandă de până acum pentru camioane electrice Volvo, iar primele 130 de unități vor fi livrate în 2023 și 2024.

  • STOP, LOOK, WAVE! (Oprește-te, privește, fă cu mâna!) este un mesaj simplu, dar unul care poate salva vieți. Reprezintă de asemenea tema unui nou videoclip muzical Volvo Trucks, lansat în timpul Săptămânii Globale a Națiunilor Unite pentru Siguranță Rutieră 2023. Scopul este de a ajunge la copiii de vârstă școlară din toată lumea, pentru a sublinia importanța unui comportament sigur, precum și creșterea atenției acordate camioanelor grele în trafic.

  • Emițând numai vapori de apă, camioanele cu celule de combustie alimentate cu hidrogen vor reprezenta o parte importantă a portofoliului de produse Volvo Trucks cu emisii zero. Acum, vehiculele au marcat o etapă importantă – și anume testarea pe drumurile publice.

  • Volvo Trucks livrează 20 de camioane integral electrice către compania logistică DFDS din Goteborg, Suedia. Livrarea este parte a unei comenzi totale de 125 de camioane electrice. O parte din noua flotă electrică va fi folosită pentru a transporta mărfuri către și de la fabrica de asamblare Volvo Trucks din Goteborg.

  • Volvo Trucks a dezvoltat o gamă de camioane electrice de categorie grea dedicate industriei de construcții. Prin utilizarea camioanelor electrice, acum companiile pot să răspundă cererii în creștere pentru vehicule cu niveluri reduse de zgomot și cu emisii zero pe și în jurul șantierelor de construcții.

  • Anul trecut, numărul de camioane electrice grele de pe șoselele din Europa și Statele Unite a crescut mai repede decât oricând. Volvo Trucks a vândut până acum peste 4.300 de camioane electrice la nivel global, în peste 38 de țări. În Europa, Volvo Trucks este lider de piață, cu o cotă de 32% pentru camioanele electrice grele, iar în America de Nord aproape jumătate din numărul total de camioane electrice de categorie grea înmatriculate în 2022 au fost vehicule Volvo.

  • Volvo Trucks lansează un camion nou, mai puternic, alimentat cu gaz, care poate rula pe biogaz lichefiat. Noul camion poate realiza misiuni de transport solicitante, pe distanțe lungi, reducând, în același timp, emisiile generale de CO2.

  • La doar câteva luni de când Volvo Trucks a început producția în serie a gamei de camioane grele electrice – Volvo Trucks România livrează deja primul autotractor, un Volvo FH Electric 4x2T către Blue River, o companie de transport care consideră sustenabilitatea principalul obiectiv pentru viitor.

  • 2022 a fost un an record pentru Volvo Trucks. Compania a livrat către clienți cel mai mare număr de vehicule dintotdeauna și și-a crescut, de asemenea, cota de piață, în 41 de țări.

10 matches

1 of 1