PREMIUM TRUCKS

10 matches

1 of 1

  • Volvo Trucks a câștigat prestigiosul trofeu al industriei, pentru modelul său Volvo FH Electric. Este pentru prima dată când un camion electric câștigă acest premiu.

  • Cu o autonomie de până la 450 km, un timp de încărcare cu 50% mai scurt și cu noi sisteme de siguranță activă, camioanele Volvo electrice de gamă medie actualizate sunt proiectate pentru mediul urban – permițând operațiuni logistice și de transport sigure și cu zero emisii.

  • Volvo Trucks oferă acum pentru camionul de gamă medie, Volvo FL, un motor mai puternic, de 320 CP, care îi permite vehiculului să abordeze misiuni de transport mai dificile.

  • O rețea națională de stații publice de încărcare rapidă pentru camioanele grele electrice se va deschide în Suedia. Rețeaua de încărcare este alimentată cu energie regenerabilă. Un nou serviciu de la Volvo Trucks face mai ușor pentru transportatori să găsească și să acceseze stațiile de încărcare.

  • Volvo Trucks își crește volumele de camioane electrice și începe producția de serie a camioanelor electrice de categorie grea, la fabrica din Gent, Belgia. Astfel, acum se produc camioane electrice Volvo în patru fabrici – trei în Europa și una în Statele Unite.

  • Este timpul să sărbătorim! Astăzi se împlinesc 30 de ani de când Volvo Trucks a prezentat în premieră modelul Volvo FH, cel mai bine vândut camion al companiei, din toate timpurile. Încă de la început, „nava-amiral” a companiei s-a caracterizat prin designul exterior și interior distinctiv, printr-un confort extraordinar pentru șofer și prin soluțiile sale de eficiență și siguranță avansate tehnologic.

  • Volvo Trucks a livrat un camion electric pentru transport greu unui operator de transport din Goteborg, Suedia. Camionul poate suporta o masă totală de 74 t.

  • Volvo Trucks prezintă o gamă de baterii mai puternice pentru camioanele sale de tonaj mediu, capabile să ofere o autonomie de până la 450 km și să facă posibilă electrificarea mai multor misiuni urbane de transport.

  • Dorind să crească siguranța bicicliștilor și a pietonilor, dar și să faciliteze munca șoferilor, Volvo Trucks introduce acum o gamă de noi sisteme de siguranță pentru vehiculele sale.

  • Volvo Trucks a semnat o scrisoare de intenție, pentru vânzarea a 1.000 de camioane electrice, începând de acum, până în 2030, către Holcim, unul dintre cei mai mari furnizori din lume de soluții pentru segmentul de construcții. Aceasta reprezintă cea mai mare comandă de până acum pentru camioane electrice Volvo, iar primele 130 de unități vor fi livrate în 2023 și 2024.

10 matches

1 of 1